O helvette

Den här helgen har vart huuuur kul som helst. Även fast jag har skämt ut mig för resten av mitt liv. Men vi har träffat fullt me massa roliga folk osv, kollat på de vet du och magnus uggla och en annan massa roliga saker. Haha, kan nog inte skriva allting för det skulle ta ett tag.
Men vill bara säga "tack och bock" like the police said. höhö

Yolo


Random shit

Jag skulle försöka skådespela,o gö en proffisionell film här, men de gick ju inte när Engla inte gick efter mina filmregler


I'm afraid of falling deep in love with you


Min kamera <3

Nu har jag fått min kamera, så imorgon eller senare idag kan jag fota lite.


André Zuniga ♥

 

Fyfan

Jag hatar att mina jäkla hörlurar trasslar in sig hela jäkla tiden, de är ju ingen idé man ens knyter upp skiten, för POFFF så är dom knutna till ett trassel igen, så jag rekommenderar att gå runt med knutna hörlurar, de e nya trenden, fett snyggt må jag säga.

 

 

 


Tänkte ta massa bilder

Men jag insåg att jag glömt min systemkamera vid mamma, så pappa ska hämta den idag efter jobbet och a med den, så om de blir fint väder imorn kan jag ju fota lite o lägga upp.


En professionell videoblogg med tolk


Sitter i frövi

Jag o Lollo är så sjukt duktiga att vi lyckades ta fel tåg. Så nu sitter vi i Frövi som nå jäkla fjantar. Hahah, de är bara så jävla kul att vi lyckas med allt, men det är ju trevligt o få se nya träd och grenar.


Donken me Lollo


V.26


Sjukt kul midsommar

Tog typ inga bilder igår, men det var jättekul! Festen var värsta chill, och jag och Lollo gick inte hem förräns tre nån gång.
Men iallafall, imorgon ska jag och Lollo åka till Örebro och handlar, vilket är asbra eftersom jag behöver lösögonfransar o ögonbrynspenna och typ fondation eller BB cream.

You are my idea of beautiful


Midsommar.

Idag är det ju midsommar, så vi får se vad jag hittar på för någonting sen. Mamma och Eddie ska till nån kompis o sova kvar där, så jag och Engla får hitta på någonting själva. Fast jag tror jag skulle hitta på någonting med Lollo sen på kvällen, men vi får se hur det blir. För isåfall blir ju Engla hemma helt själv, och jag vet ju inte när jag kommer tillbaka. Äsch, det löser sig.

Nu äre fan sommar

 


Åker bil

Åker till min kusin, och ska fira henne eftersom hon fyller 11 År. Uppdaterar kanske mer sen,


Har sjukt tråkigt

Ligger i soffan o kollar på tvn för att ja har så tråkigt, kan snart alla pogram utantill.
Bilden ser otroligt cp ut eftersom jag ligger ned. Men aja


Seriöst

Jag har sagt de här många gånger men jag måste verkligen bli bättre på att blogga. Men nu är jag fan seriös. Den hör veckan eller nästa vecka ska jag försöka bli bra på att blogga.
Jag ska lägga upp outfitbilder osv.


Aldrig mer 9A

Nu är min tid med min fina klass slut, de är helt sjukt, de har gått så fort! Och vi kommer aldrig mer bli en hel klass igen. Kommer sakna alla underbara människor, alla jobbiga lektioner som ni gjorde till fett chill ändå, alla gånger vi fått lärare att gråta och sluta osv. Kommer sakna alla fina minnen med er, haha vi kanske inte har vart den tystaste och lugnaste och smartaste klassen, men vi var tammefan bäst! De har inte gått en lektion, utan att ni fått mig att skratta. Och jag hoppas verkligen att ni kommer att komma ihåg mig, för jag kommer alltid att minnas 9A <3


Sista dagen

Har inte uppdaterat på hur länge som helst, förlåt.
Det känns iallafall jätte konstigt, eftersom att det här är den sista dagen, jag går i den hör skolan, jag kommer aldrig mer åka buss hit. Jag kommer aldrig mer gå en till dag med min klass, eller de är inte min klass längre, eller inte imorgon. För imorgon är det slut. De är hur sorgligt som helst, men de är också hur skönt som helst o slippa allt. Jag vet inte om jag längtar eller inte.


Imorn

Woooooooho tagga Stockholm imorn då ! Kommer bli fett kul.
Btw Kan inte gör nå roligt inlägg me nån bild eller nå idag för mitt minne på mobilen är tydligen slut så måste rensa, o lägga in på datan osv. Men imorn ska ja försöka uppdatera bra. Puss


Hos pappa

Kom precis hem till pappa, egentligen ska jag va här i en vecka nu, men jag ska till mamma imorn eftersom att vi ska till Stockholm på tisdag. Sen ska jag vara där till på onsdag tror jag. Sen ska jag nog hit igen. Det är så rörigt att bo på två ställen, men jag vänjer mig väl..
Aja, igår åt ja och Lollo pizza och såg på film. De var fett mys, fast jag var tråkig o somnade efter halva filmen typ.


Bilder från dom senaste dagarna.

 


Hej

Jag tog inga bilder igår, men kan ta fler idag. Igår, så mötte vi upp Algot, och gick ned till djäkens. Där vi träffa en massa folk. Vi gick dit typ till åtta, och sen gick vi hem vid typ ett. Och sen sov alla vid Lollo.


~

 

Chillar

Har asbajsa tråkigt, så ligger i min säng med min dator, sen kom jag på att mamma skulle fixa internet här idag sen, men de är ju aslångt dit. Ska inte träffa Lollo ville och Elin förrens dom har gymmat o sånt nån gång senare idag. Så jag får väl ha tråkigt ett tag till, haha


Plockar

Plockar i ordning i min garderob hos mamma, sen ska ja o Engla baka, sen får vi se vem som kommer hit, tror iaf Lollo skulle komma. Så då ska vi fika som små tanter, #Yolo


Tisdag

Gud va skönt, idag är de sista riktiga skoldagen, den kommer inte bli så seriös, för dom sista dagarna blir riktigt aldrig seriösa.


Usch

Vi disifikisinilirarade fiskar hahahah vet inte vad det heter, vi var tvugna att skära o fiskar, höll på o spy. Fyfan


Tjäääna

Igår så städade jag mitt rum, sen snackade jag me Algot till typ halv åtta. Sen gick jag hem till Matilda, och vi kom på att vi skulle ut och åka moppe, sen så hade inte jag nån hjälm, men det löste sig tillslut.
Och Matilda, precis som när vi var små så försöker hon tvinga på mig att åka o göra läskiga saker, som vi åkte till gamla jäkla garage, som folk haft, men dom har dött. Och sen gick vi in i några, eller hon. Haha, jag är så feg. Vi typ hittade gamla brev o sånt shit, sen hittade vi typ en jävla sopsäck och det var rött, runt omkring den, jag lovar de var ett fucking lik som låg i den, eller nått, men sen åkte vi till nån jäkla racingbana och undersökte lite, HAHHA. Sen körde vi lite bil också
Men, sen gick vi in och gjorde våran snygga "fruktsallad med fluffit smör" haha, och sen kanske ja gick hem nästan vid ett nån gång, o snacka me Algot till typ tre eller nått.
Gud va långt inlägg, haha. Förlåt.


Superrroligt

Jag städar just nu, och det är verkligen hur roligt som helst nu när de är fint väder o allt. Vill så gärna vara inne, hihihi hellre det än att gå ut liksom, <3

fyfan de suger o städa. men jag måste ju få det gjort, så det är lika bra jag gör det nu.