Fett chill dag

 
 
Idag så gick jag och Algot upp till hallen där vi träffade Lollo Ville och Alex, och sen så kom Julle dit också. Sen gick vi till Lollo och sen köpte vi raketer, eller Lollo och Ville. Sen så kom Elin också, så då gick vi o käka pizza o bowla sen.
O nu sitter jag o Algot o Lollo hemma hos mig och ba chillar pung. 
 
Imorn äre nyår o ja e fett jävla taggad på fest asso. Ska bli så sjukt jävla kul!
 
skriver mer om de imorn 
xoxo

Hemmamys

 
Istället för att hitta på någonting idag, så blir vi hemma och kollar på film och hittar på nått imorn istället. Tror de blir att vi ska gö nått med Lollo och kanske typ Alex, vad vet jag inte. Men det blir säkert kul.
Nu ska jag tvinga Algot att kolla på the vampire diaries med mig. 
 
xoxo
 

Mot mamma

 
Har precis packat klart och är klar o åka mot mamma. Brukar i vanliga fall åka vid klockan fyra, men idag kommer Algot typ vid tre, så vi ska åka tidigare.
Vad vi ska göra, vet jag inte riktigt vi kanske hittar på någonting sen. Men jag skriver mer sen, typ när han har kommit. 
 
xoxo
 

Nu måste jag ge mig.

 
 
Nu ska jag försöka att börja blogga på riktigt. Alltså jag vet att jag typ har tagit upp det här hur många gånger som helst, men nu ska jag försöka blogga minst en gång per dag iallafall.
Jag kan inte lova mer, för jag vet själv att jag inte kommer att hålla det jag lovar då. Men nu ska jag iallafall försöka och se om det fungerar dom här dagarna som kommer, så får vi se ifall jag fortsätter eller inte.
Men skriv gärna om ni har några förslag vad jag kan göra på bloggen för att de ska bli lite roligare för er och läsa. För det är bra för mig o veta, och bra om jag får lite tips på vad ja kan skriva om/ göra i fortsättningen.
 
xoxo
 

Porn

 

Skitsegt

Den här dagen började ju skitbra, jag vaknade märkte att jag var försenad till tåget och drog på mig smink o sånt skitsnabbt och typ springer påväg ner till tågstationen.
Men efter jag har sprungit ett tag så inser jag att det är sjutåget jag springer till och inte till åttatåget som jag brukar åka med. Så då fick jag vända och gå hem igen, haha.