Believe

 /div>

Igår o Idag

Jag uppdaterade ingenting igår som ni kanske märkte, men jag var iallafall ledig igår och det var jätteskönt. Förutom att min bror kom och väckte mig klockan sju på morgonen så fick ju liksom ingen riktig sovmorgon, men aja. 
Sen åkte pappa iväg på julbord, så då fick jag o min syster ta hand om min bror. Men alltså han är rätt lätt att ta hand om för han liksom bara kollar på tv, och spelar tv spel. Så jag kollade på serier under tiden, eftersom jag var sjukt uttråkad. Så jag kollade på alla avsnitt av paradise hotel och Elsas värld. Och nu väntar jag bara på att det ska komma fler avsnitt för det är skitbra!
Men idag, så har jag väl bara duschat och ätit frukost än så länge. Vi får se hur jag gör, kanske åker iväg till Lollo ikväll, men vi får se. För jag ska på sån här övningskörs sak kurs för att man ska fåbörja övningsköra.
Och den börjar klockan nio i ludvika så jag måste gå upp rätt tidigt.
 
Men skriver kanske mer sen.
 
^^^^^^^^^^^^^^
Ni får skylla er själva när ni tar kort på min dator :*
 
 
 
 

Refunder

Jag vill tipsa om en jättebra sida som heter Refunder och som dessutom är gratis!
Sidan går ut på att du blir medlem, shoppar sånt du vill ha ifrån internet, Och får pengar tillbaka. Den är jättebra och jag rekomenderar att bli medlem, för varför inte liksom? Det är ju bättre att få lite pengar tillbaka än ingenting alls?
 
 
 
 
 
 
Det är bara fördelar med att bli medlem, och det går på endast 1 minut.
jag har tjänat pengar på det och det kan ni också göra.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snart ett år sen

 

Godmorgon

 
Vaknade typ precis. Idag är det värsta chilldag.
Vi ska arbeta med datorn hela dan, vilket betyder att man inte behöver göra så mycket. Och sen sista lektionen ska vi se på ego, sen har vi helg.
 

Förlåt x 2000

Nu ska jag verkligen försöka börja blogga igen. Jag har inte haft tid eller orkat att blogga på jättelänge. Men nu ska jag börja igen, eller iallafall försöka.

Förlåt

Är skitdålig på att uppdatera.
Sitter i skolan, på lektion nu skriver när ja kommer hem ifall jag kommer ihåg.

Godmorgon

 
 
Sitter just nu i skolan, och har jättetråkigt. För min lektion börjar inte föränns klockan 10.
Är verkligen inte taggad på att ha frisör i typ fyra timmar. Är sjukt trött, sov typ halva vägen på tåget ändå var jag inte uppe länge alls igår, gick fan typ o la mig vid halv nio eller nått.
Men nu ska jag i alla fall vänta på min lektion. 
 
 
Pusssss
 
 
 
 
 

Vill färga håret!

Vill färga mitt hår so bad.
Problemet är att jag vill ha ljust och pröva att ha ljust.
 # Första problemet är att jag absolut inte vet om jag passar i det eller inte
# Andra problemet är att det sliter så enormt mycket på håret att färga
# Tredje problemet är att jag redan har så slitet hår
# Fjärde problemet är att det kostar mycket, och jag vill nog helst inte göra det själv eftersom det är mer chans att håret blir slitet och dåligt då. Så jag måste nog vänta ett tag med det.
 
 
 
 
 

Ta aldrig 8 tåget

Usch vad jag hatar när man måste ta 8:a tåget, de är de mest hemskaste man kan göra! Är glad att ja bara behöver göra de en gång i veckan! De är så proppfullt att man kan få stå, men om man har tur hittar man en plats! Och sen en annan sak, tågen är typ allti försenade. Jag älskar men hatar tåg på samma gång, men just nu tror jag att jag hatar det mest. 

Skriver mer i skolan nu pusss

EMA


Ska kolla på EMA nu me Babe, innan vi Ska sova. Fett mys :* 

Pusssss

Hemma <3

Nu är vi hemma vid pappa, och vi ska nog städa mitt rum. För det är jag verkligen jättedålig på och Algot får bara spunk på mig. Så jag får tvinga mig själv till det nu. Skittråkigt men ett måste. Desto snabbare jag städar, desto snabbare är det gjort. Usch, ja hatar verkligen o städa. 
Men Algot tvingar mig. 
Önska mig lycka till 
 
 

Good morning

 
Jag vaknade precis, och kom på attjag faktiskt måste uppdatera bloggen fast Algot är här, förjag brukar  inteara så duktig på det. Så nu kan ja berätta om vad vi gjorde igår. Vi gick hem till Lollo och träffade  Lollo, Victor och Juli1. Och sen klippte jag Victors hår, och Algots hår och sen färgade jag Lollos hår, så ja hade fullt upp. Vetdock inte om de blev så bra men aja.
Idag ska vi typ bara åka hem till pappa, söndagar brukar alltid vara så tråkiga för det är då man har minst saker och göra, vet dock inte varför.
Skriver nog mer sen.
 

Hej,

Förlåt för att nadine inte bloggar när jag är här.
 
//Algot 
 

Tur i oturen

Jag gick ned till tåget och skulle till skolan o allt, tills jag såg att de var fucking en timme försenat.
så jag kollade bussar, och det var ingen som jag kunde hinna ner till min lektion med.
Så jag får vara hemma idag, men det är skönt o slippa engelskan. De e bara det att jag inte vill ha frånvaro.
Men aja, sen så skrev precis Algot till mig och han ska praoa vid pappa nästa vecka och han ska nog komma idag. Fan vad glad jag är.
 
 
Samma pose på alla bilder #YOLO
 
 
 

Någonting nytt.

Säg någonting roligt jag ska göra, någonting nytt. Som kanske en frågestund, videoblogg eller vad som helst.
Skriv era förslag i en kommentar. Puss
 

Sitter i skolan

Väntar på att svenskan ska börja, den börjar 20 i tre så de är ju ett tag dit så då skriver jag ett blogginlägg. 
Jag satt o kollade på weheartit och såg en sån här klocka som jag vill ha, ja venne vad den heter men Alex hade en sån förut. Den e baaautasnygg! 
 
 

Chillaxar på tåget

 
Påväg till skolan nu jau, fatta jag gjorde iordning mig på tio minuter, och mamma fick skjutsa mig till tåget för jag försov mig. Jag trodde seriöst ja skulle missa tåget. De va fan hemskt mitt hjärta bultade i hundratjugio när jag vaknade och såg va klockan var. Sen hann jag inte äta nån frukost heller, men aja.
 
Nu ska snart på nån politisk skitsak, typ nån riksdag eller nått, vettefan asso.
 
 
 
Pusssss

5 månader med Gulliisss <3

 
 
Algot, du är den mest finaste jag vet. Och du är världens bästa pojkvän som orkar med mig.
Och jag vet att jag älskar dig på riktigt, för varje gång som du lämnar mig.. känns det som den värsta stunden i mitt liv. För det är bara med dig jag verkligen känner mig glad och mår bra.
Och jag vet att allting är jättejobbigt, att vi knappt kan träffas för att vi bor så långt ifrån varandra. Men vi gör iallafall allting för att kunna träffas och vara med varandra, och det är det som räknas.
För varje liten minut av den smärtan som jag har när du åker, den är värd varenda liten sekund med dig. Varje sekund med dig är värd guld, för dom sekunderna känns som är dom bästa i mitt liv. För med dig är allting bra, spelar ingen roll om vi bara ligger i sängen hela dan och inte gör någonting, utan bara pratar. Den tiden är så jävla speciell, för jag kan liksom inte beskriva det. De känns bara så rätt med dig, och jag älskar dig mest av allting. 
Och jag längtar tills stunden jag får krama dig igen. För jag saknar dig sjukt mycket.
Men de gör jag alltid. Men de är värt det, det är värt allting.
För du är bäst, 
 
 

Vill se!

 /div>

Weheartit #1

 
 
 
 

Skitkul

Haha, är det bara jag som tycker Photobooth är typ hur kul som helst?
Jag typ knarkar sönder det o tar sånna där fula ansikten o skrattar åt mig själv hela tiden. Känner mig helt jävla dum skallen, i förr går satt jag ensam på tåget o skratta åt mig själv. Men aja, ingen brydde sig. 
Idag i skolan så har vi först frisör 1 och 2 i typ nån timme sen datakurs fram till typ tolv, sen får vi gå o äta o sluta typ. Så de e skitnajs. 
Nu ska jag snart få skjuts ned till tåget, så puss på er.
 
 
Skriver me sen pussssss
 
 

Inspo


 
 
 
 

For you, I can die tonight cause you bring me back to life

-

En ny dag

Har precis gjort mig i ordning, och ska snart dra iväg till tåget. 
Fastde e så jävla tråkigt väder, jag får ju spunk. Sen ska ja med åtta tåget också, de är alltid proppfullt. Åh, orka
 

Allt kan fucking dra åt helvete

-

Glömde :$

Glömde uppdatera på tåget, sry. 
 
 
Men nu är jag hemma,  och pratar med Algot <3
 

I skolan

 
Det känns lite bättre nu när jag är i skolan för då har jag lite annat o tänka på. Fast jag är dock jättetrött efter att knappt ha sovit någonting. Vi hade precis hantverkintrudution med Kerstin, då vi håller på med datorer o sånt. Den här gången så installerade vi photoshop på våra datorer och lite annat. 
Och var precis och åt, och nu sitter jag här och skriver. Skit intressant kanske, men så äre.
Nästa lektion har vi Hantverksintrudution (vet inte ens om jag stavar rätt men vi får hoppas så) med Jenny, och då brukar vi vara i frisörsalen, men jag vet inte riktigt vad vi ska göra då.
Skriver mer på tåget sen

Åh, det här är jätte jobbigt

Nu har Algot åkt hem, eller han åkte ju igår. Det brukar liksom vara jobbigt när han åker, men nu mådde jag jättedåligt över det. Jag har bölat hela jäkla natten. Det är så hemskt att veta att det kommer ta minst en månad tills jag kan träffa honom igen, det jobbigaste är att jag inte kan vara med honom när jag behöver honom som mest. Och du, om du läser det här Algot. Jag älskar dig till månen och tillbaka.<3
 
Nu ska jag tvinga mig själv till skolan, puss.