Har matte

 
Jag hatar verkligen matte, usch. Så jag skriver ett blogginlägg istället. 
Idag så har jag bara sovit, jag sov i bilen till kopparberg och jag sov på tåget. Och jag sover typ nu. Jag orkar inte med skolan justnu, jag vill bara ha helg. Men jag ska bara ha engelska, och sen ska jag sluta, men det är bara det att vi har sån lång rast imellan, så vi slutar två.
Och jag orkar inte vänta till två, de e fan typ 3 timmar dit, men a.
 
Puss & Kram

-


Problem

 
Imorgon på svenskan ska vi lämna in en bokrecension på en valfri bok. Och nu är det såhär att jag har inte ens lånat en bok, att läsa. Så det kan ju bli lite svårt o skriva en bokrecension då liksom.
Så, jag får väl typ försöka att lösa det nu.. på nått sätt.
 
Puss & Kram
 
 

Vår!

 
Okej, det är inte vår än.. men det känns som det nu när det är så varmt o solen skiner o sånt. Och jag blir typ bara så jävla glad när det är ljust, och inte så jättekallt ute. Är typ överglad eller nått justnu.
Känner för att ta på mig skinnjackan och gå ut och gå i solen, bara för att jag kan typ.
Så jag ska göra det nu. 
 
Puss & Kram
 

-

 

Vill inte till skolan imorn

 
 
HATAR verkligen den där ångesten man får typ heela sista dagen på lovet. Och den har jag självklart haft hela jäkla dagen idag, man vill liksom inte att dagen ska ta slut. Men nu har den ju typ gjort det, och då vill jag inte sova istället. Så nu kommer jag typ säkert ligga vaken hela natten, och så kommer jag bli svintrött imorgon.
 
Men det blir kul att börja skolan ändå. Men det är bara det att jag inte orkar åka de där jävla dryga tåget varje jäkla dag. Det blir så långtråkigt, jag var lite smart så jag räknade ut att på en vecka tillbringar jag 10 timmar på tåget. Fatta, de är typ nästan en dag eller nått sånt. Nej, usch jag vill verkligen flytta till örebro.
Då skulle allt bli så mycket enklare.
 
Det här inlägget hade typ ingen mening, som alla andra mina inlägg. Men jag kände att jag behövde göra ett inlägg nu när jag ändå bara ligger här o gör ingenting, och bara väntar på att lovet ska ta slut.
 
Men va sociala på snapchat och kik 
 
Puss & Kram
 
 

Vill åka utomlands

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Är fett jävla taggad på att åka utomlands typ i sommar. Alltså får jag chansen så åker jag dirreeekt 
 
 
 
 
 
 

Jomen viiiiisst

 
Fråga inte varför vi har solglasögon på bilden för jag har ingen aning, men hade ingen annan så fick slänga in den här.
Idag, så tror jag att Alex och Lollo frågade mig om jag ville med till backen o åka slalom, men alltså Lollo sa att hon skulle ringa när hon visste, igår. Och hon har inte ringt än, så jag venne.
Men jag ska nog iaf vara med dom, sen ikväll eller nått får jag hoppas. För e fett sugen på att hitta på någonting idag.
 
Puss & Kram
 
 

Noise

 
Kvällen igår på noise var väl kul, men det var inte så jättejättekul! För de första var de typ bara tjejer överallt alltså det var mest tjejer där, och sen fick jag o Lollo reda på att hennes farmor hade dött, så det vart inte så lyckat. För Jag tyckte synd om henne, och hon försökte o inte tänka på det, men det går ju inte o liksom inte tänka på det. Så hon var ju lite ledsen, och då blev jag med ledsen såklart och otaggad. 
Men fick ju iallafall träffa Jesper, Jeppe, Paow och Linnea.
Och sen kunde vi ju inte sova i lollos kusins lägenhet eftersom hon hade besök så vi fick sova hos Affe , så de va ju skitgulligt.
Och nuuuu så är jag äntligen hemma vid pappa, så jag ska väl typ sova snart. För jag är riktigt jävla trött.
 
Puss & Kram
 
 
 

-

 
 
 
 
 

Chillar vid lollo

 
 
Vi ska snart åka till örebro o shoppa litegranna, ska shoppa lite kläder till imorn plus typ ögonfranslim osv.
Men jag kan lägga upp sen vad jag har handlat o så.
 
Puss & Kram
 

-

 

Slappdag

 
Idag, så ska jag bara vara hemma. Har fett ont i min hals, fortfarande. Hatar fucking kopparberg som inte kan ge nå jävla medeciner. 
Men imorgon, så ska jag iallafall åka och shoppa i örebro med Lollo, för jag behöver någonting jag kan ha på mig på torsdag, och sen behöver jag ju andra nya kläder. Men mest därför.
Och sen på torsdag så ska vi då på gymnasiefest, och vi får se hur det blir. Det kan bli kaos, eller skitkul. Hoppas de blir jävla kul iaf.
 
Nu ska jag äta frukost 
 
Puss & Kram
 

I don't care baby

 

Ska va med min gullis.

 
Idag så ska jag vara med Lollo. Ska följa men henne till tandläkaren och en masserare, för hon ville ha sällskap.
Och jag har ingenting annat för mig, så då äre klart jag följer med.
Vet dock inte om vi ska göra någonting efter, men de ska vi säkert.De blir säkert skitkul, jag har alltid så jäkla mycket o säga till henne. Och de e så jävla skönt o prata med henne, för vi är så jäkla lika.
 
Men, jag tror inte att det blir förrens efter 3 eller 2 för hon är ju i örebro nu. Har inte pratat med henne idag, men ska göra det sen. Hon sover säkert nu.
De är bara jag som är så jäkla dum i huvudet och går upp vi sju, när jag är ledig. Men jag tycker att dagen blir mycket längre då, och då känns de som att man får ett längre lov. Haha, så körd i huve är jag. Men aja.
 
Nu ska jag och äta frukost. 
 
Puss & Kram
 
 
 

Så sjukt sexig.

 

Jag ber er, sluta

 
 
Snälla alltså, jag vet mycket väl att man inte ska ta åt sig av skit som folk skriver, och att man får skylla sig själv när man har ask, men seriöst här nu.. hur vågar man kommentera någons utseende, och sänka den personens självförtroende till noll? Hur har man ens hjärta till att göra någonting sånt?
 
Hur tror ni att det känns, att dom grejerna ni försöker förtränga om er själva,  skriver folk till er?
Det är klart som fan att man inte kan förtränga det eller sluta bry sig, för om någon ens skriver till en, att man är ful, och har små bröst och ful röv, o allt skit som ni skriver... de är väl klart som fan man bryr sig.
 
Jag, hatar dom här sakerna om mig själv. Men det får jag göra, bara jag. Varför ska då personer som inte är jag, få kommentera dom här sakerna? Och säga att dom också hatar dom. 
Förstår faktiskt inte vad ni vill ha fram med det ni gör.
 
Jag kommer aldrig, sluta tänka på alla mina fel och sakerna jag hatar om mig själv. Men snälla, jag ber er. Sluta skriv dom till mig? Allt blir bara så mycket bättre då. Ni klassas inte som idioter och jag mår inte dåligt av det?
 
Det värsta som finns, är att jag vet. Att en av dom  här personerna som sitter och skriver det här till mig. Har jag suttit och berättat hur mycket jag hatar mig, för dom här sakerna. Och hen har suttit och sagt, att det inte alls är så. Att jag är fin som jag är, och lalalala.
Den jävla lilla äckliga personen sitter och skriver dom rätt upp i ansiktet på mig. För att hen vet att jag kommer må dåligt då. Och fine, du fick som du ville nu. 
 
Men jag vill att ni ska veta, att man gör inte såhär till någon! Inte ens om man är sur på den personen, eller bråkar. För en sak är säker, och det är att man gör inte så till nån man har älskat/älskar.
Och att man har jävligt många fel om man ens gör såhär.
 
Och hur kan jag veta att det är hen som skriver det här?
Jo, för att personen har skrivit till mig på kik. Och överallt. Att jag behöver röra på mig? Och att jag är ful och äcklig? Att jag är hora, slampa allt. Personen skrev till och med att hen ville att jag skulle dö?
Snälla, man gör inte såhär?
 
Jag är inte en sån person som tar åt mig. Men jag gör det nu.
Och jag kommer väl att fortsätta med det, för alla vet att man blir ledsen, i vilket fall.. när man får sån skit, man kan inte bara lägga det bakom sig de första man gör? Man behöver tänka ett tag.
 
Men om nån av er läser det här nu.. snälla gör inte såhär mot någon annan? Ni har redan börjat mot Lollo.. och där går min fucking gräns, hon är den mest finaste personen som finns, och har inte gjort ett skit dumt.
Fatta, hon förtjänar inte ens att få sån skit! Tryck ned mig, inte henne, eller någon annan. 
 
Förlåt men behövde skriva av mig.
 
 
...
 

Vad jag fick jag på min födelsedag?

 
Och sen fick jag ju massa småskit som inte var så kul att ta kort på, typ som chips, rosor, godis och nån tröja och ännuu mer godis. Mormor vill typ att jag ska bli tjock eller någonting, för hon gav mig seriöst två chipspåsar och massa godis.
Men det var ialllafall det jag fick på min födelsedag, och jag är jättenöjd över sakerna. 
Vet att varken mamma eller pappa, eller farmor, farfar, mormor o morfar eller mina kusiner eller morbror eller hans tjej läser min blogg, men tack ifall ni skulle se det här! 
 
Puss & Kram
 

..

 

-

 

Sjuk

 
 
 
Jag är hemma och är sjuk, jag kan knappt prata och har jätteont i halsen.
Jag åkte till doktorn idag, för att jag ville ha medicin så jag kunde bli bättre snabbare, men jag får typ inte prata och sen ska jag ta det lungt i några dagar.
Sen har jag feber också så nu hoppas jag att den försvinner iallafall. Sen får vi se om jag blir bättre innan gymnasiefesten nästa torsdag. Hoppas fan att ja blir det.
 
Sen ni som följer min ask osv kanske märkt att jag har gjort slut med Algot. Och ja, det har vi.
Kommer dock inte ta upp varför, det kan jag ta en annan gång.
Och det är klart att jag mår dåligt över det också, så det påverkar ju liksom också.
Så just nu, mår jag verkligen skitdåligt.
Men jag hoppas att det blir bättre typ snart.
 
Kan lägga ut bilder sen också på det jag fick när jag fyllde år, men det kan jag göra när jag blir bättre och har lust att göra det.
 
Puss o kram.

...

 

You didn't love her.

You just didn't want to be alone. Or maybe, maybe she was just good for your ego.
Or, or maybe she made you feel better about your miserable life, but you didn't love her.
Because you don't destroy people you love.

Älskarej

Lollo sov här från igår till idag, o vi gjorde kanske inte så mycket, men vi hade kul ändå.  Alltså det går inte att förklara hur mycket hon betyder för mig, jag älskar henne fett mycket för alltid när ja behöver henne så finns hon för mig, hur jäkla sur eller ledsen ja är så får hon alltid mig glad, och jag e så jävla glad att jag har henne. 

Alla behöver en sån vän som henne  <3
 
Tycker alla kan checka in hennes blogg
www.dufhs.devote.se 

-

 

the end

 

-

 

Duckfaceeeee

 
Bilden tog jag typ förraveckan så ni vet. Ser ut som ett peck utan smink justnu. Kände att jag behövde lägga till en bild, för annars blir inlägget så tråkigt.
Idag så är jag hemma från skolan för jag har sån jäkla mensverk och jag dealade med mamma för jag har så mycket som jag inte har lämnat in, typ jag ska skriva om en bok på engelskan och lämna in och sen ska jag skriva nånting till so:n också och nå mer till engelskan. Så då tänkte jag att jag är hemma nu idag när vi ändå typ ska rulla permanent eller göra långhårsuppsättningar och fixar det så jag får det gjort.
 
pussss
 
 
 
 

fixat naglarna

 
 
 
Haha, vi fick gö sån här manikyr på lektionen. Mitt vart dock inte så bra eftersom mina naglar var typ askorta, men aja jag tänker dock inte lägga ut nån bild på mina naglar för att dom e bajs fula men ok.
Men de var fett chill o nu ska jag sluta. 
De här var ett jättetråkigt inlägg utan bild o sånt, men skit i det jag uppdaterarju iallafall.
eller a, försöker.
 
pussssssss
 

..

 

-

 

Lite misslyckad men ändå lyckad helg

 
Haha, det började med att vi hade förfest vid Lollo på fredagen och gick sen på gymnasiefest, men det gick ju inte dirrekt som vi hade tänkt. För Lollo blev o må lite väl dåligt för o va kvar, om vi säger så haha.
Så jag följde med henne hem efter att typ vart där i 40 minuter. Det tog ca 2 timmar för oss att ta oss hem, och jag vet inte hur för vi åkta till och med buss! Haha, Lollo typ somnade överallt hon kunde sitta typ.
 
Men sen så var jag kvar lördagen och så åt vi pizza och typ åt allt vi kunde hitta.  Haha, så nu måste jag nog banta i några dar, ja lovar.. vi gick typ upp 6 kg på en dag.  Men aja, på torsdag ska vi nog på en till gymnasiefest, så då får vi göra kvällen bättre! 
 
Puss, älskar dig Lollo <3