Förlåt

Jag har varit sjuk, eller rättare sagt haft nått virus på min balans-sak så jag har haft yrsel o bara legat i sängen,  o på onsdagen så var jag bättre och så var jag iväg o shoppade med pappa o Engla. Och då köpte jag hårfärg o nån tröja och ett läppstift. Så nu har jag färgat håret. Jag vart faktiskt lite nöjd med resultatet, men jag ska färga en gång till idag, för jag tyckte inte att det blev tillräckligt ljust. 
Och idag, har jag vart i skolan.. Och vi slapp svenskan och halva engelskan så vi slutade tio, så då drog jag, Matilda och Emma till espresso house, o chillade i typ nån timme o sen åkte vi hem. 
åh, jag längtar tills imorn för då äre Kopparbergs marken, o då får jag äntligen träffa Algot o de kommer bli askul <3

Men aja, här är nån bild från idag, pusss 







Sevärda snapchats by me


Bajsapa

Idag kommer jag Inte uppdatera nånting eftersom jag inte orkar, haha. 


Pusss

Mitt liv är så intressant

Haha, förstår inte folk som vill läsa min blogg, för mitt liv är jättetråkigt. Jag typ åker till skolan och sen hem o sover typ. Jätteintressant verkligen. Haha, nejmen jag får typ börja lägga upp outfitbilder o sånt. Jag måste iallafall fylla min blogg med mer saker har ja kommit på 

Pusss

Påväg hem

Nu är jag påväg hem. Älskar onsdagar, dom är så jäkla sköna. Vi har bara frisör 1 och 2 hela dagen. 
Idag så har jag klippt en Bob vilket man klipper i 0 graders vinkel alltså rakt ner mot golvet,  och lika långt hela vägen, och en gradering som man klipper i 0 till 45 graders vinkel och klipper liksom kortare för varje pasè. Det är skitkul att gå frisör så ja rekommenderar det för er som tycker om o hålla på med hår. Man lär sig jättesnabbt för att det är så kul. 
Men aja nu ska ja fortsätta lyssna på musik o vänta på den där tågmannen som tar biljetterna 



Puss o kram 

Väntar

Sitter o väntar på att klockan ska bli 10, så jag kan gå upp och ha hantverksintruduktion, som typ ba e data den timmen. Mitt tåg kommer såjäkla tidigt så jag får liksom sitta o vänta en timme. Så jäkla drygt, men jag får vänja mig vid det. 


Hemma vid pappa

Förlåt för sen uppdatering, men jag har inte vart på humör för att blogga idag.
Men jag har precis bakat bullar och duschat, så nu ska jag väl snart snacka med Algot. 

Puss på rumpan

Chillar pung




Yes, jag hann!

Jag lyckades hinna med det andra tåget för att de var försenat, fatta vilken tur.
Fast det är ju fortfarande Fredag den 13:de  så jag ska inte säga någonting, för då kommer jag snart få otur, tro mig. 

Puss på rumpan

Godmorgon

Jag är inte trött alls, vi gick upp typ 06.50 och sen så gick Lollo och duschade, och då började jag prata med mig själv, vilket var lite läskigt. Så då ringde jag till Algot och snackade med han en stund, och sen så hade jag o Lollo lite kul på morgonen och tjoade runt som dom jävla mongonen vi är. Och nu sitter vi på tåget hem, så vi får se om jag hinner med att åka med tåget tillbaka till skolan. För att vi börjar inte föränns om två timmar och då vill ja inte sitta i Örebro i två timmar ute, så då försöker jag o hoppa på tåget klockan 11.00 i Kopparberg (Alltså precis när jag går av det här tåget) om det inte redan åkt då, men de hoppas jag inte.


Puss, jag uppdaterar mer sen under dagen.

Bra dag med bäääääjb

Idag så har jag varit med Lollo, och det har vart jätteroligt. Gud, alltså Lollo om du läser de här jag älskar dig, du är en av dom skönaste personerna jag känner. Tack för att du är min vän gumman, du e bäst puss.
Men iallafall idag så var jag först en stund på stan med Melissa, Anja och Matilda litegrann. Och sen så träffade jag Lollo, och vi gick hem till henne och gjorde iordning oss lite, sen åkte vi in till stan och åt på donken. (Vi är jättenyttiga idag) sen så sket vi i bussen o gick hem istället. Så handlade vi chips o dipp på vägen hem, så nu myser vi framför tv:n 

Puss på rumpan







Våra långhårsuppsättningar




Mot skolan

Godmorgon, just nu sitter jag i bilen och  ska åka ned till station för å vänta på mitt tåg som kommer 7.54 kanske är lite tidig, men bättre o va för tidig än att komma försent, eller typ prick och behöva stressa, jag hatar när tåget står på stationen, får då får jag typ alltid panik. För en gång har jag faktiskt lyckas missa ett tåg precis, så när jag kom fram till det så åkte det iväg. 
Men aja, idag så ska jag träffa Lollo efter skolan och sova vid henne i Örebro, så de blir kul o umgås med henne Jau. 
Uppdaterar mer under dagen, pusss



Provar nya uppdateringen

Den är säkert jättegammal, men jag såg sen nu, jag är så trög på att uppdatera mina appar, men aja. Jag gillade aldrig den gamla versionen av blogg.se appen, men den här verkade jättebra, så jag ska försöka börja starta upp min blogg redan nu, och inte vänta tills ja får min skoldator. Så som sagt så ska jag iallafall försöka, o ni får önska mig lycka till att komma ihåg att uppdatera varje dag osv, men jag klarar det nog. 
Nu ska jag nog snacka lite med Algot eller Lollo innan jag går och lägger mig, puss på rumpan