Justin Bieber


Justin Bieber 2013

Vi kunde inte lägga in några videor från Justin, eftersom jag har dom på min mobil. Men jag lägger upp nån video därifrån sen.


-


-

 

Vi har tråkigt här i skogen


Tvingad till att göra ett inlägg

TJATJA BLOGGEEEN, skulle bara tipsa om min broe Mirre. Han söker kk, han har tre navelringar och jäävligt tajt röv. Om du är intresserad så kan du skriva ett meddelande med lite om dig själv, och varför han ska välja just dig till honom på skype @mirrebirre232
puss o kram skumbanan


Hemma från skolan

Jag verkligen Hatar skolan, usch.
Men iallafall.. Jag har bestämt att jag ska få taajt röv till sommarlovet, så ska träna varje dag, tränade igår och nyss, tog bara en paus och snart ska jag nog fortsätta och sen duscha.
Och efter det vill jag prata på Skype, men vi får se hur de blir för jag måste göra en spanska uppgift. Kanske kan göra den samtidigt, vi får se.


Shoppat med Lofiiiisa


Snäll mamma är


Chillar broor

Har vart vid mormor o chillat lite.


Skypar.

Skypar med Algot, och han är skittråkig för att han är sur på sitt jäkla spel. Så han är ju inte sådär jätte social, men jag kom på att jag skulle skriva ett blogginlägg. Så då gjorde jag det nu, hihi.
Idag har jag typ inte gjort nånting, de blir fan långtråkigt med lov har jag kommit på.. om man inte har nånting att göra under det då. Men, längtar till sommarlovet för då ska jag hitta på en massa kul. 

Förlåt

Jag suger verkligen på att uppdatera, men idag så har jag gjort lite allt möjligt. Har vart ute och vandrat runt lite, först gick jag o Engla till mormor imorse och åt frukost vilket blev kladdkaka och glass. Haha, inte lite feta vi är, men ok.
Sen hängde jag med Simone och Engla till något jäkla övergivet hus, som dom självklart skulle in i och "undersöka" men jag tyckte de var astråkigt så jag lekte lite modell och tog massa kort på mig själv, haha.  Och det slutade med att dom sprang livrädda därifrån och jag stod kvar där, och fattade ingenting. Men sen fick jag panik eftersom jag kom på att jag stod helt själv bakom ett jäkla gammalt hus. Så jag sprang också efter i panik därifrån, lite efter då.. men jag överlevde ju.
Sen när vi kom hem, så kollade vi på the last exorcism. Visst, jag har sett den förut med Lollo och Algot en gång men den var ändå läskig. Satt med handen för ansiktet halva filmen. Eller alltså, jag kan inte påstå att den e speciellt läskig men, den är mest äcklig. Som när hon bryter nacken av sig själv, man ba: fksajlfjkdsljakl döda mig vad ont de ser ut o gö.
 
lägger in en bild från min instagram, kanske bjuder på några av mina modellbilder bakom det gamla huset sen. Hahha.